FOR ADDITIONAL INFORMATION
info@derhunds.com

Der Hunds Live @ Joy Station

Der hunds за първи път в клуб Joy Station

Рок-бандата Der hunds ще свири за първи път на сцената на столичния клуб Joy Station на 31-ви март. Това е и първата им поява пред публика за тази година и музикантите от групата подготвят страхотно шоу, което да изпълни подобаващо голямата и невероятно оборудвана сцена на клуба в Студентски град.

Момчетата, които от дълго време работят върху новия си албум, споделят, че през тази година той най-сетне ще бъде факт. По време на концерта Der hunds ще изпълнят няколко от новите си песни, като основен акцент ще има върху една от тях, тъй като по време на изпълнението, ще бъдат записани видео кадри, които ще се превърнат в клип към парчето. То ще бъде сингъл от предстоящия албум, но този път подплътен и с видео, след като през миналата година излезе първият аудио-сингъл от албума - "Better than you".

От групата все още не искат да издават заглавието на песента, но споделиха, че тя досега не е свирена на концерт и ще бъде една от няколкото изненади, които подготвят за публиката. Момчетата от Der hunds канят всички свои приятели и съмишленици да дойдат на концерта и да доведат, колкото могат повече свои близки, за да ги чуят на страхотната сцена в Joy Station и да участват в снимките на новия видеоклип. Входът на събитието ще бъде свободен, самият концерт ще започне в 21:00 ч.
Der hunds ви очакват на 31-ви март в клуб Joy Station.
ВХОД СВОБОДЕН !